tiistai 23. huhtikuuta 2013

Weekend

Heippa!

Mitäs me ollaan viikonloppuna tehty? No vaikka mitä! :)) Lauantaina tääl meillä päin oli tosi hyvä ilma, joten viihdyttiin pihalla tosi paljon. Kokeiltiin jopa ihan vähän vauvakeinua tuossa pihassa. Ja se oli hurjan kivaa Lukan mielestä. :) Harmi kun vielä ei voi kunnolla pitkiä aikoja keinua. Mut kesällä sitten! Sen jälkee päätettii myös lähteä vielä vaunuilemaan ja tehtiiki semmoin reilun tunnin lenkki, minkä aikana Luka oli suurimman osan hereillä. Vasta loppuvaiheessa nukahti. Tehtiin myös aamupäivällä vihdoin ja viimein Lukan ristiäislahjaks saadusta Baby Artin magic boxilla käden ja jalan jälki. Jotain massaa se oli, joka on siis turvallista myös vauvoille.


Eilen käytiin sitten vaihtamassa kesärenkaat Juuson porukoilla, vihdoin ja kohta pitäis lähteä toiseen mummolaan. :) Tai siis Lukan mummolaan, eli äitilleni. Eilen saatiin hyvät naurut Juuson kanssa kun Luka oli mahallaan meiän sängyllä pötköttelemässä, ja kävin sit hakemassa vellin mikrosta, niin kun palasin takas Lukan luo niin se siellä ihan ihmeissää katteli et miks aloin nauramaan sille. No en kai muuten olis nauranu mut se näytti sillä hetkellä ihan pieneltä koiranpennulta joka oli leikkimässä. Lukalla oli nimittäin sukka suussa. :D Ja parasta on, että sain vielä otettua siitä kuvia, välillä otti sukan pois suusta, mut sit laitto sen aina takasin. Meiän hassu. :) <3

Mut nyt lisäilen vielä viikonlopusta kuvia ja sit lähdenkin Lukan kanssa moikkaamaa mummoa. :) Ens lauantaina suunnataan Helsinkiin kattelemaan eläimiä PetExpoon messukeskukseen ja siellä samalla on myös lapsimessut.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti