maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vastauksia.

Nyt tulee vastaukset kysymyksii joita olette laittaneet! Kiitokset siis kysymyksistä. :)

Mistä sun Rousme nimi tulee?
- Minua on kauan kutsuttu Rousmeksi, oikea nimeni on siis Roosa. Pidin ennen yksityistä blogia raskausajasta, sillä en halunnut että tieto leviäisi vielä kaikille, siksi laitoin nimeksikin lempinimeni. Tällee vain läheisimmät tiesi kenestä on kyse kun julkistin blogin.

Minkä ikäinen olet?
- Tuolla esittelyssä lukee, että olen parikymppinen, joka saattaa olla harhaan vetävä ja laaja käsite. Olen kuitenkin numeraalisesti tasan sen 20 vuotta.  :)

Mikä on koko nimesi?
- Roosa Juulia ........ En viitsi sukunimeäni täällä julkistaa. ;)

Mikä olet ammatiltasi?
- Opiskelija, kotiäiti, milloin mikäkin. Opiskelin siis lähihoitaja-alaa, mut sit jäin äitiyslomalle. Opintoja aion kuitenkin jatkaa ja valmistua myös lähihoitajaksi.

Oletko kihloissa/naimisissa?
- Kyllä, kihloissa.

Unelmasi?
- Omakotitalo jossain ihanalla rauhallisella paikalla, ja ehkä siinä samassa myös pieni maatila. Pienenä maatilana tarkoitan sitä, että muutama lammas, vuohi, kanoja, koiria.. Ei mitään suurta. :)

Monta lasta haluat?
- Vähintään kaksi. Kolme vois olla ehkä kivoin lukumäärä, mut jos kävisi vaikka niin, että tuliskin useampi niin ei se haittaisi! :)

Jännittääkö sua, että seuraavankin lapsen kanssa joudutte teholle?
- Ei oikeastaan. Turhaa sitä jännittäisin ja stressaisin, vaarantaisin vaan raskausajan stressaamalla ja sit stressaisin jo et mitäköhän seuraa kun stressaan niin paljon, ja ja ja.. Kaikkeen kannattaa varautuu, mut turha stressaaminen ei ole meidän suunnitelmissa.

Milloin on toisen lapsen aika?
- Luultavasti sitten kun olen saanut opiskelut valmiiksi. Ainakaan suunnitelmiin ei kuulu, että ennen sitä tulisi toista lasta.

Mikä on ollut ihaninta vauva-arjessa?
- Varmaan se kun näkee miten toinen kehittyy ja nauttii elämästään ilman minkäänlaisia huolia. :)

Tiivistä kolmeen lauseeseen miltä vauva-arki tuntuu?
Se on ihanaa katsoa kun pieni kasvaa ja kehittyy melkein silmissä, ja oppii aina uutta. Lisäks itse olen oppinut paljon uusia asioita vauvan tulon jälkeen, ja sen meidän rankan alun takia ei enää murehdita pienistä asioista. Olen paljon onnellisempi nyt kuin ennen Lukaa.<3

Millainen persoonallisuus teidän vauva on?
- Tosi iloinen ja nauraa kaikelle! Ollut hirveen huomion haluinen jo pienestä asti ja energinen. ( tekee monesti sillee et jos ei anna tarpeeks huomiota, tai esimerkiks keskustelee jonku toisen kanssa, niin alkaa vikisee ja melkein itkemää, mut sit kun kiinnittää huomion taas häneen niin alkaa nauraa käkättää ihan onnessaan!) :D Lisäks se on multa perinyt sen, että itseppäisyyttä löytyy! Juusolta taas peri huonon kärsivällisyyden.. :D Mutta meille se on just täydellinen pakkaus.<3

Miltä tuntuu olla äiti?
- Aluks mulle tuli aina hirveen outo olo ku esimerkiks mun oma äiti keskusteli Lukan kanssa ja puhu minusta esimerkiks et " äitis on käymäs vessas, tai ym." Se oli nimittäin hassuu kuulla oman äitin suusta et se puhuu minust äitinä. :D Mut nykyää en taas osaa enää ajatella et minuu kutsuttais muulla nimellä. :D Ja niin, ihanaltahan se tuntuu kun on oikeasti joku joka on riippuvainen minusta ja mun antamasta huomiosta, huolenpidosta, rakkaudesta...kaikesta. Okei onhan tuo Juusokin, mut se on silti eri asia. :)

Mistä unelmoit?
- Tälläin samantyylinen kysymys jo oli , mut jotenki tähän tuli ajateltua vastausta eritavalla ja eri näkökulmasta kun aiempaan. Unelmoin monista asioista, ja yleensä aika pienistä, jotka on jopa helppo toteuttaa verrattuna siihen oikeeseen kunnon unelmaan. Tällä hetkellä unelmoin et Juuso tois jostain jotain mässäilyruokaa kun tulee kotiin töistä. ;))

Haluatteko lisää lapsia?
- Kyllä halutaan. :)

Haluatko aina asua siellä missä nyt asutte?
- En! Haluaisin muuttaa johonkin ihan eri kaupunkiin ja vaikka ihan eri puolellekin Suomea. En kuitenkaa hirveen kauas täältä, sillä sukulaiset ovat täällä.

Jos saisit 10 000 nyt itsellesi törsättäväksi, mitä ostaisit?
- Hmm.. Ainakin itelle lisää vaatteita! Tuntuu et mun vaatekaapis ei oo tarpeeks enää mitää mitä kehtais julkisilla paikoilla käyttää. :D Lisäks kunnostaisin ton meiän pihan! hyihyi.. Sit hmmm.. tietty Lukalle ja Juusolle jotain kivaa myös.

Mitä muita nimivaihtoehtoja teillä oli Lukalle?
- Leo. Oltiin päätetty oikeastaan jo kesällä kun saatiin tietää sukupuoli, että siitä tulee sit Luka tai Leo. Ja Lukalta se sit näytti kun syntyi. Ja näyttää kyllä edelleen. :)

Lempiruoka?
- Tacot, pastat, liharuuat, grilliruuat (siis kaikki muut paits, se tavallinen makkara. Sekin tosin kelpaa, muttei lempiruokiin kyllä kuulu.), öö mexicolainen, kreikkalainen ruoka.. melkeinpä kaikki! :D

Lempidrinkki?
- Niitäkin on monia, mut Sex on the beach, kelkka, Mai Tai oli thaimaassa hyvää! Sit kerran oli myös Peltikatto-drinkki (ei shotti) niin hyvää, mutten tiedä mitä siinä oli... Ainiin ja Pink Trojka! Se on hyvää! :)) Mistään maito/kermapohjaisista drinkeistä en tykkää, tai oikeastaan en voi sietää niitä! :S

Lempibiisi?
- Hmmm, kaikki nrj:llä soivat biisit on hyviä! :) Ainut mikä nyt on jääny pahasti pyörimään niin on Nost3 & Protron - Sellubiitti, täst tulee sellain olo et on pakko päästä urheilee. :'DD Ehkä viel joskus lataan tän puhelimeen ja kuuntelen repeatil lenkillä... Nuo esittäjät ovat itseasiassa kotoisin sieltä mistä minäkin...


Toivottavasti en pilannu päiväänne kun linkkasin tuon tuohon. :D Mut tän biisin ansiosta munki uimarengas saattaa olla kesää mennes paljo pienempi! :DD

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hih, onpas kiva sattuma! Ja hyvä nimi sulla ;)

      Poista
    2. Tämän takia mä kutsun teitä mun blogissa rousme ja pikkanen jos oon vaikka haasteen saanu jommaltakummalta :D

      Poista