tiistai 7. toukokuuta 2013

Sekametelisoppa

Mitäs meille kuuluu? Miksi en ole kirjoitellut pitkään aikaan? Mitä ollaan puuhattu viimeaikoina? 

Meille kuuluu nyt taas hyvää. Reilu viikko sitten Luka osoitti merkkejä, että on tulossa kipeäksi ja niinhän siinä kävikin. Lukalla oli elämänsä ensimmäinen korvatulehdus, vieläpä molemmissa korvissa ja samalla oli myös räkäflunssa. Onneksi tauti oli ainoastaan Lukalla niin meillä oli energiaa hoitaa pikku potilasta. Ja reipas potilas olikin!

Ollaan onneks keretty tehty muutakin kun sairastaa. Ollaan laitettu piha kesäkuntoon, tai no siihen kuntoon, että sammaloidun nurmikon saa revittyä siitä irti, ja istutettua uuden tilalle. Käytiin myös Lukan ja äitini kanssa kattelemassa pihakukkia ja Luka oli tosi onnessaan kaikista värikkäistä kukkasista! :) Pääsi myös pötköttelemään kottikärryihin ja tais olla jännää ku virne naamalla siellä köllöteli. :D Oon myös miettiny pääni puhki et minkälaisia kukkasia/pensaita tuohon pihalle ostan, sillä sitä hankaloittaa se, että ainoastaan iltapäivällä ja illalla siihen paistaa aurinko... Lisäks sivupihalle olis kiva ostaa jotain pensaita, joka on siis varjoista aluetta. Täytyis kysyä ens kerralla myyjiltä et millaisia kasveja meille sopisi.

Käytiin myös reilu viikko sitten Helsingin messukeskuksessa PetExpossa ja samalla Lapsimessuilla. Ja siellä oli kyl tosi kivaa! Ja aivan ihania vaatteita. Jotenki mulla vaan oli niin kiinnostunu olo, etten malttanu ostaa mitään, ku halusin kiertää kaikki kojut ja pelkäsinki et aika loppuis kesken. Sillee ei kuitenkaa käynyt. Messut oli muuten hyvin suunniteltu, mut ainoana huonona puolena pidän itse messukeskuksen suunnittelua. Koko rakennuksessa oli ainoastaan YKSI lastenhoitohuone. Ja voitte kuvitella kuinka paljon siellä tuonakin viikonloppuna niitä vaippapöksyjä oli... :D Siispä koettiin tällä reissulla aika extreme-kokemus... - kakkavaipan vaihto vessanpöntön päällä ja pyllyn pesu luvuaarissa missä oli automaattihana, ja minkä veden lämpötilaa ei voinu säätää. Ja tottakai sieltä alko aika kuumaa vettä tulemaan.. Onneks suoriuduttii tästä touhusta erinomaisesti ja enää ei pelota jos tarvis tuo uudestaan tehdä! :D Mut pakko myöntää et aika vaikeaa on vaihtaa vaippa vauvalta vessanpöntön päältä, joka pyörii ja hyörii ja yrittää koko ajan kääntyillä, ja joka on noin 70cm pitkä, ja joka ei osaa istua saati seisoa.. :D
Lukan lempparijuttu messuilla oli akvaariot! Kun katseltiin sylissä akvaarioita niin Luka alko pomppia ja hytkyä ihan onnessaan ja katseli akvaarioita silmät suurina! :)

Ollaan myös juhlittu mun omia nimppareita, jotka olivat viime lauantaina. Sain aika muumipainotteisia lahjoja, mut sehän ei minua haittaa! :)) <3 Juusolta sain uuden niiskuneiti mukin ja pikkukulhon ja sit Juuson äitiltä niiskuneiti ja runoilija mukin ja kulhon. <3 Tykkään niin paljo noista muumiastioista! :) Sain myös Juuson kummilta lahjaks semmosen muumipapan hattu -maljakon. Söpö ja pieni, sopii varmasti myös kynttiläkupiks. Muumeista tuli mieleen, että saatiin äidiltäni kihlalahjaksi muunmuassa tuo samainen niiskuneiti muki ja siihen aamiaislautanen ja sitten myös uusi muumipeikko muki ja lautanen. Eli nyt mulla on jo uudet muumiastiat, lukuunottamatta muumipeikko kulhoa. Se täytyyki joku päivä käydä ostamassa! ;)

Mitäs muuta... No ainakin Lukasta sen verran, että ollaan aloitettu puurot. Ostettiin siis Muksun riisi- ja kaurapuuroa. Ja molemmat maistuu, välillä paremmin, välillä huonommin. Ilta ja aamupala on monesti ollut tuo kupillinen puuroa ja hedelmäsosetta ½-1 purkkia.

Täst postauksest tuli taas aika eksoottinen sekametelisoppa, vaikka olin ajatellut, että tekisin yksittäisiä postauksia kaikesta mitä ollaan tehty, mut toisin taas kävi. Tyhmä minä! Huomenna meillä on 5kk neuvola, vaikka ollaankin oltu jo reilu viikko tuon 5kk ja sitten saadaankin taas uudet mitat.

2 kommenttia: