maanantai 8. huhtikuuta 2013

Babiators & Mauno-mato

Hiphei, nyt lähti tilaukseen babiatorssin limen vihreät aurinkolasit! :)) Hetken aikaa mietin limen vihreän ja vaaleansinisen välillä, mut päädyin tuohon vihreään. :) Paljon pirteämpi väri, ja jos ei muuta, niin sopii puna-pigmenttisen hiusvärin kanssa yhteen! ;)


Toivottavasti tulis pian niin ei tarvis kauaa istuskella malttamattomana. :))) Oon tilannu myös ens talveks toppahaalarin, kokoa 80, mut saa nähdä mahtuuko päälle jos tätä tahtia kasvetaan. :D Onneks hintaakin oli vain ALLE 20€ niin ei paljon haittaa, jos ei kauaa mahdu. Tilauksessa oli myös muita vaatteita Lukalle ja toivon et ne tulis pian tai muuten jää viel pieneks.. :D
Tänään tuli myös postista kiva yllätys. Mauno-mato nimittäin. Ei oikea, vaan pehmoleluna. Kerättiin siis libero-kerhon sivuille vaippapaketeista koodeja niin saatiin sitte ilmaiseks tuo mato. :)


Tein myös niitä muffinsseja, jotka ei kyllä ulkonäöltään näytä miltään. :D Täytyy kyl käydä kaupast ostamassa se muffinssi vuoka et pysyis edes hiukan sen näkösiltä miltä pitäis... !! Onneks maistu tosi hyviltä! :)
Näyttää ihan hirveiltä :DD Oikeesti oon ihan hyvä leipomaa, mut tänää ei sujunu, onhan sentää ...maanantai...

8 kommenttia:

  1. Sit teijän pojul on samislasit meijän pojun kaaaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on? Vähä kiva! Onko ollu sun mielestä hyvät, pysyykö päässä, ym.? :) Minust noi oli niin hurjan söpöt ja pirteen väriset ni oli ihan pakko tilata. :)

      Poista
    2. Joo on ollu hyvät ! Meil kans just toi väri, mul on blogis babiators-postaus viime kuult ni sielt on kuva edist ne pääs, myös mun blogin fb-sivuil on kuvii !! :)) ne on nii söpöt ja toi väri, ah. Pysyy myös hyvin ja erityisen hyvin kun on pipo pääs, edi antaa niiden myös olla pääs :) munki oli vaa pakko tilaa ne jokunen viikko sitten kun näin tollaset yhes blogis ja rakastuin :D toivottavasti on hyvät teilläkin <3

      Poista
  2. Meillekin pesiytyi eilen Mauno-mato :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mieltä oot tuosta matosesta ? :) Minust se on just sopiva autoon, et voi nukkuu ku on niin muhku:))

      Poista
  3. Mekin odotetaan babiatorseja saapuvaksi ;)
    Meille kotiutu eilen olikohan se milli vai mikä lie :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Juurakko-tyttö :) (kävin pikkusiskojen kanssa kattomassa tuon uusimman röllin niin tiedän taas hetken jotain :DD )

      Poista
    2. Hah :D

      Tunnustusta ois mun blogissa :)
      http://www.lifeis-better.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

      Poista