torstai 18. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja luumusosetta

Päätin äsken, että nyt lähden vaunulenkille, mut tottakai siellä alkoi sit satamaan, ja lenkit jää väliin! En oo pitkään aikaa päässy lenkille, kun on satanut päivittäin :( Nooh, ehkä huomenna pääsen! :) Koska en pihalle päässyt, ja Luka kuitenki nukkuu päikkäreitään tuolla vaunuissa, niin mulla on aikaa kirjoitella postaus!

Aamu lähti hyvin käyntiin! :DD Juuso herätti mut kun lähti töihin, ja siinä sit Lukakin heräsi ekoilta päikkäreiltä pihalta. ( kello oli noin 9.30) Muistin sit et Lukalt oli loppunu soseet pakkasesta, ja se alkaa koht kaipailee sosetta et täytyy sit pistää kasvikset tulille ja porisemaan. Sain siin unenpöpperös kahvinkeittämisen lisäks tehtyä bataattisoseen ja porkkanasoseen. Keitin myös perunoista, mut niistä ei sosetta tullu! Koska olin niin unenpöpperös olin tietenki alkanu perunasosetta tekemään ihan samalla tavalla kun porkkana ja bataattisoseitten kanssa, eli laitoin tehosekottimeen..... Ihmettelin aluks et miks ei nyt soseudu kunnol, ohensin mössöö vähä, ja kokeilin uudestaan. Tyhmä minä! Avasin tehosekotin purkin ja katoin miltä aikaansaannos näytti. Se ei ollu enää edes liisteriä! Se näytti ihan sulatetulta juustolta! :D Nooh siin vaihees Luka alkaa ilmottaa merkkejä et nälkä alkais olemaa, ni mul onneks oli viel perunoit, normaaleit keitettyi perunoit jäljellä ni muussasin ne nopeesti haarukalla, lisäsin porkkanaa ja bataattii ja sit syötii. Mut senkän perunan ulkonäkö ei ollu normaali.. Siit tuli hirveen limasen näköst, eikä sekottunu kunnol bataatin ja porkkanan kans.. Onneks kuitenki kelpas pikkuherralle, vaikka peruna ei ihan sileetä pyrettä ollu nähnykkää!

Täytyy kohta tehä sit ihan ajatuksella se pahuksen perunasose, jonka yleensä siis puristan siivilän läpi et saan siitä enemmän pyreen näköstä sosetta. :)

Eilen kävin katsomassa kaverin kanssa toisen kaverin pienen pientä suloisuutta, reilun vko ikäistä vauvaa.<3 Oli se kyl niin ihana ja kirpun kokoin verrattuna meiän pötkylään. Sanoin vauvan äipälle et jos ajattelis et meiän 'vauva' on viinirypäle, niin tuo sen oma on rusina. Niin pieni ja suloinen. :)) Käytiin tän jälkee viel kiertelemäs kaupassa ja löysinki kaks kivaa bodya Lukalle! Ostin myös maissinaksuja ja eilen maisteltiin niitä sitten illalla. Kyl oli herkkua! :) Tosin siinä vaiheessa kun oli saanu imeskeltyä naksua tarpeeksi, niin se oli sit niin pieni et oli ns. nyrkin sisällä ja koska oli tahmea, ei tietenkää saanu sitä siitä sit mitenkään suuhun, tai edes irti, mut näki sen, niin vähän hermostu. :D Mut on kyl jätkä sen jälkee tosi tahmee ja maissinen kun muutaman on syöny :DD

Haisuli koko 68cm (ei ollut isompia jäljellä, mut oli pakko saada!) ja Muumipeikko 80cm, onneks näissä on hihoissa käännettävät resorit niin kestää kauan! :) Tarjouksessa 5,- /kpl

Nämä oli suurta herkkua!

Kerroin myös aikasemmin siitä et tilailin Lukalle toppista ens talveks ja siinä samalla muutakin niin nyt ne on tullut ja oon kuvannu ne jotta voin esitellä ne! :) Ja siis tosi tyytyväinen olin kaikkiin tuotteisiin. :) Tilasin myös Stockan hulluilt päivilt juttui niin ne on sit tässä myös. :)

Toppapuku on 80cm, mut suht isoa kokoa. Vaikka onkin musta, niin tosi kiva minusta, ja sithän siihen voi asusteilla tuoda värejä. Normihinta oli 52,90€ niin alennuksessa vaan 13,50€ !

Nää oranssit farkut, 74cm, oli niin söpöt et ostin ja on kans tosi isoo kokoo et menee kauan! :) Normi 29,90€ , nyt alennuksessa 7,50€

Kevät takki ens kevääks, koko 86/92cm. Täst oli hankala ottaa kuvaa, kun salama vääristi  väriä, eikä toi ilmakaan pihalla ole kovin valoisa.. Mut on siis vähän tummempi kun kuvassa. :) Ja tosi ihana minusta! Hintana oli ennen alennuksia 62,90€ ja alennuksen jälkeen 15,50€ :))

Tän jumpsuitin ostin hulluilt päivilt, 80cm mut tosi iso, joten saa olla jonkin aikaa kaapissa, ehkä ens jouluna vois olla sopiva siinä iltasella kun leikitään uusilla lahjoilla! ;)


Sit täs on nää meiän ihanat babiatorssit! :)) Näyttää sisällä neon keltasilta, mut on sit kuitenki luonnonvalossa vihertävät. :)
Meiän kalju vauveli oli ihan onnessaa! :D

Nää ostin myös hulluilt päivilt, oli koko setti vaan 9,90€ ja vaikka onkii vähä tyttömäiset, ni se ei meitä haittaa! :)

Nää tuli tänään postista, Ihka ensimmäisen vaukirja-kerho paketin maksulliset kirjat! :D Tossa ylemmässä oli tosi kivoja leikkei ja runoja, ja ihan sillee et siin on myös ohjeet aikuiselle miten leikitään kyseinen loru! :) Alemmassa taas oli kivoja isoi kurkistusluukkui ja tosi värikkäitä kuvia! :) Molemmat jää meille. :)


 En tiiä tarviiko seuraavia kuvia paljoo selittää, mutta siis syötiin luumusosetta iskän sylissä, ja oli niin hyvää et ite piti vähä ohjailla lusikkaa ja heilua samalla! :D Lopputuloksena oli et kaikki ihan luumusoseessa.. Jatkossa syödään sitterissä soseet niin kauan et voi siirtyä syöttötuoliin, jotta ei tarvi suursiivousta tehdä joka ruokailun jälkee :DD


" Se oli muuten aika hyvää! "
" Tuolla on toi sosepurkki - mä HALUAN sitä! "























Lisäks katottiin yks päivä muumeja, tykkää ihan hirveesti pikkumyyn, mymmelin ja niiskuneidin äänestä. :D



6 kommenttia:

  1. Nuo babiatorsit on ihanat :D ja hienoja löytöjä muutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl kivat! Ja myös tosi mielenkiintoset Lukan mielestä, ne vois sen mielestä jopa syödä! :D

      Poista
  2. Kivoja löytöjä. Meilläkin on Babiatorsit ostoslistalla, mutta kauppaan asti en ole vielä ehtinyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin nuo babiatorsit netistä, niin ei tarvinut vaivautua kauppaan asti ;D

      Poista
  3. Aivan ihana jumpsuit! Oliko kallis? Meillä löytyy muuten tuo haisuli body kahdessa eri värissä! Olen itsekin pienen pojan äiti ja ihan lastenvaatehullu. Olen juuri aloittanut bloggaamisen :) http://operaatioaiti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö, oliskohan se ollut 19,90€, mut oli tosiaan niin kiva et oli pakko ostaa! Ja koska on niin reilun kokoin, uskon et kestää kauan! :))

      Täytyypäs käydä tutkimassa blogiasi! :)

      Poista