perjantai 3. elokuuta 2012

rv 24+0

Aika matelee ja masu sen ku kasvaa. Nyt siis mennään rv 24+0. Mut silti tuntuu et aika loppuu kesken ja nyt lähipäivinä oon jopa alkanu pohtii, että Kerkeekö tehdä kaiken suunnitellun ajoissa? = muutto, ostaa kaiken tarvittavan, pestyä kaikki vaatteet ja järjesteltyä nätisti kaappiin, ym.... Kai myö silti keretään, toivotaan niin.

Asiasta kukkaruukkuun. Kerroin jo alustavasti viime tekstis mitä kaikkee oon tehny ja nyt tarkemmin.

Ostin siis uuden puhelimen (ja liittymän.) Syynä vanhan puhelimen outo käytös. Oli siis itsestään laitellut asetukset niin, että kaikki estot oli päällä, enkä voinut käyttää kyseistä kapulaa....enkä sim-korttia....en myöskää jaksanu alkaa tappelemaan niiden kanssa ni oli helpompaa hommata uudet. 


Lisäksi varasin itselleni mieluisan turvakaukalon, ja kyllä helpotti kun sai asian hoidettua! :) Kaukalo on siis Emmaljungan First Class 0+Base, värinä Pro Coffee. Valitsin itseasiassa saman värin myös vaunuihin, Emmaljungan Edge Duo Combi:t Classic rungolla. Parasta on, että kun oltiin alustavasti vasta raskauden alussa katselemassa vaunuja ym. tarvikkeita, niin rakastuin näihin vaunuihin heti. :) Onpa ainakin mieluisat.


 
Kuvissa Sport-runko, mutta väri ja malli muuten on oikea. Tässä rungossa siis tollain teleskooppinen työntöaisa. Meidän omassa siis sellain "normaali".

Sitten myöskin kävin kaverin kanssa moikkaamassa pikku prinssiä, ja ylpeää äitiä, Jonnaa, ja pakko sanoa, että VAIKKA unohdin tämän mainita, niin ihanaa oli niiiiiiin pitkästä aikaa nähdä ja olla ja ja ja ja... :) Harmi vaan ku aika kuluu tuollaisissa ihanissa asioissa niin nopeasti. :( Jaaa pitäähän muutama kuvakin olla ;)

Tehtiin herkullinen Jäätelö-mansikkakakku :)

Oma masu ekana kahvipöydässä ;)

Ystävä, joka ei pidä kuvaamisesta. :D

Herkullinen valmis-herkku pöytä. Kahvi sentää keitettiin ite. :D 
Pojat rakenteli autoi ku naiset... ööö ... keitti kahvii :D
Ja hmmm sitte taas mietitään, että mitä muuta on tullut tehtyä. No niin, tietenki oltua 4D-ulrassa, mut siitä teen aivan oman postauksen. Vauvan vaatteista en oikeestaan voi postausta ennen muuttoa tehdä, sillä tajusin, että olen sitä mukaan kun olen ostanut, niin vienyt kaikki suoraan jo uuteen kotiin... Mut teen listan JO hankituista tavaroista:
  • Hoitoalusta
  • Pinnasängyn reunapehmuste
  • Vaatteita, uusia ja myös kavereilta saatu paljon.
  • Muumi kuumemittari
  • Pussilakanat
  • Mobile
  • Harsoja
  • Turvakaukalo, varattu mutta ei vielä haettu.
  • Vaunut, varattu mutta ei vielä haettu.
  • 1. ja 3. vaippoja kaapissa, saatu kaverilta.
  • Rintaliivinsuojia
Lisäksi huomenna tulee lähdettyä IKEAan, joten sieltä ollaan suunniteltu haettavaksi pinnasänky, hyllyjä, ehkä lipasto ja kaikkea muuta mitä sattuu kärryyn eksymään. ;) 

Äitiyspakkauskin on tulossa, tosin en ole vielä halunnut papereita laittaa eteenpäin, sain ne vasta viime maanantaina ja tarkotus olisi, että viitytän pakkauksen ottamista niin pitkälle kuin mahdollista, jotta saisin vuoden 2012 pakkauksen. Joten, Tietääkö kukaan, että milloin juuri tätä uudempaa pakkausta aletaan jakamaan? Itsellä sellainen käsitys, että elo-syyskuun vaihteessa vaihtuisi, mutta en ole varma.

Omaa oloa tällä hetkellä:

  • Vessahädät vähentynyt, onneksi.
  • Ruokahalu pysynyt samana, eli vaikka söisin mahan täyteen niin se tyhjentyy hetkessä.
  • Tullu ihan hirveä himo Mäkkäriin, käynyt vajaan 2 viikon aikana siellä peräti niin monta kertaan, että noita plus-aterian yhteydessä saatavia laseja on kertynyt 8kpl, ja kaikki Big Mac-ateriasta plussana. Nooooooh, raskauden jälkeen äippälomalla on sit aikaa työnnellä vaunuja loskan ja lumen seassa, ja saada ylimääräset kilot sit pois :D
  • Mieliala ollut iloinen, koko ajan pitäis jotain tehdä ja kaikki on ollut kivaa.
  • Yksin en oikein enää viihdy...eikä pelkkä maha kelpaa seuraks, vaikka sille voikin jutella.
  • Selkäkipu alkanut ja pahasti. Jouduin sen takia lopettamaan työt ja aloittamaan jopa kuukauden kestävän sairasloman. Ja lisäksi suositeltiin ostamaan tukivyö, oli hintava, mutta sen arvoinen, mitä nyt muutaman päivän sitä pitänyt. Selkä ei ole enää siis yhtä kipeä kuin ilman vyötä ja kävelykin alkaa muistuttamaan taas ihmisen eikä ankan/pingviinin kävelyä. :D
  • Väsymystä edelleen havaittavissa, mutta saattaa johtua myös siitä, että herään pikkulintujen aikaan, aherran koko päivän jotain omaa, ja sit vaa väsymys iskee, ts. taidan kuluttaa päivän energiavarastot muutamassa tunnissa :)
Huomisesta päivästä saatan tehdä päivityksen, saa nähdä, että saanko otettua kuvia vaiko en. :)

7 kommenttia:

  1. Ainakin silloin kun 2010 pakkaus vaihtu 2011, niin se oli toukokuussa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmana ollu ! :P Haluan sen uuden pakkauksen ni saa luvan vaihtua elo-syyskuussa ;D

      Poista
  2. Näin luki Kelan sivuilla:
    "Tällä hetkellä jaetaan pakkausta, joka julkaistiin keväällä 2011. Pakkausta jaetaan arviolta syksylle 2012 asti. Pakkaus vaihtuu, kun edellinen on jaettu loppuun. Pakkauksen voit hakea verkossa Kelan asiointipalvelussa viimeistään 2 kk ennen laskettua aikaa."

    Mie kans oon kattonu tuota nykyistä äitiyspakkausta ja en jotenki tykkää nuista vaatteista:/ Ne on aika ..no retroja:D Ja siihen uuteen pakkaukseen tulee se hieno laatikkoki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukenut itse ihan saman ja laskeskellut nyt, että syyskuun puolessa välissä pitää viimeistään lähettää hakemukset. Joten täytyy vain peukut pystyssä toivoa, että pakkaus vaihtuisi juuri ennen syyskuun puolta väliä, saa toki aikaisemminkin vaihtua. :D

      Minusta vuoden 2011 pakkauksessa ei varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta lähipiirissäni muutamalla on se ja olenkin jo ns. penkonut sen ympäri, niin ei olisi mitään "yllätyksiä" jos sen joudun ottamaan...

      Poista
    2. Toivotaan,että saadaan molemmat tuo uusi pakkaus!:)

      Poista
    3. Milloin sulla onkaan tuo laskettu aika ?

      Poista
    4. Aa joo:D Tosiaan 30.12.2012 :)

      Kirjotan itekki blogia,niin käyhän vastavierailulla:
      http://ajattelesuuriamuttanautipienista.blogspot.fi/

      Poista