perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kukkuu!

Heippatirallaa!

Oon tässä jo jonkin aikaa suunnitellut, pohtinut ja miettinyt et pitäisi tuo banneria ja ulkoasu muutenkin uusia. Se, että millaisen siitä haluan on vielä vähän auki ja siksi ulkoasu ei olekkaan muuttunut. Joku yksinkertainen, mutta kuitenkin meidän näköinen olisi kiva! Täytyy kattoo jos keksisin jonkun ihanan. :) Värimaailmana tulee olemaan luultavasti jotkut neutraalit värit ja ehkä myös sinertävä. Tai jos ei sinertävä niin ainakin pastellisävyinen.

Toissa iltana Juuso oli yön töissä, tai no 18-02 joten ehkä se on enemmän iltavuoro tai yö- ja iltavuoron sekoitus mut kumminkin. Olin siis Lukan kanssa kahdestaan ja herraa alkoikin väsyttämään jo kahdeksan jälkeen ja oli sitten jo 20.30 yöunilla! :O Yleensä siis käy nukkumaan vasta 21.00 ja 22.00 välillä. Nooh siinä sitten pyörin yksinäni ympyrää ja mietin, että mitä tekisin kun aika tylsää pääsi tulemaan.



Päätin sit tehdä marja-smoothieta ja tuli kyllä tosi hyvää! Nam :P Meillä kun on pakkanen aika täynnä niin otin sieltä sit yhden puna-valkoisen pussin ku oli vähän huonosti siinä, ja edessä. Yllätykses tää pussi oli tietenki AVATTU marjasekoitus pussi ja tottakai se levähti lattialle. Onneks ei pahasti levinnyt. Mun harmiks meillä vaan sattuu olemaan 3 kpl erittäin hyväkuuloisia kissoja niin tottakai nuo tulivat sitte auttamaan, nimittäin marjojen levittämisessä... :DD


Smoothien sain kuitenkin näiden pienten vastoinkäymistenkin jälkeen valmiiksi ja oli tosi hyvää! En tiedä mitä "oikeeseen" smoothieen tulee, mutta itse sovellan tarpeen mukaan. Tässä viime kertaisen  ohje.

Marja-smoothie:
Marjoja mitä löyty pakkasesta
Maustamatonta jogurttia
Maitoa
Valion suklaa-nougat jäätelöä
Sokeria maun mukaan

Ja kaikki vaan blenderiin ja sekasin. Maitoa lisään ainoastaan ohentamaan seosta ja sokeria sen verran mitä tarvii. Joskus olen laittanut myös hedelmäpommi-jogurttia maustamattoman sijasta ja joskus pelkkiä mansikoita. Jos olen pelkillä mansikoilla tehnyt niin sokeria en ole lisännyt yhtään. Nyt sattui olemaan tuo marjasekoitus mansikka-mustaherukka-punaherukka-vadelma, niin oli aika kirpeää. :) Oon myös miettiny et jos seuraavalla kerralla lisäisi vielä puurohiutaleita niin voisi tulla täyttävämpi! :)




Erehdyin myös tänä samana iltana menemään stockan sivuille ja kyllähän sieltä muutama hullujen päivien tarjousjuttu löytyi mitkä tilasin! :) Muunmuassa vessaan roskis, mitä vieläkään siellä ei ole, sit Lukalle astiaston ja jumpsuitin jaa sit viel jonkuu mitä en nyt enää oo tilauksen jälkee muistanu :D

Mut nyt lähden valmistautumaan salkkareita varten ja Lukan kanssa iltajumppailemaan. Lukan iltajumppa on siis olkkarin lattialla alasti, ilman vaippaa keikkumista, pyörimistä ja kääntyily-harjoittelua. :)

Muistakaahan käydä laittamassa kysymyksiä jos jotain tulee mieleen! Vielä on viikonloppu aikaa ja maanantaina sitten vastailen kysymyksiin. :)) Kysymykset voi laittaa TÄNNE ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti