perjantai 4. tammikuuta 2013

Kuulumisia ja kylpemistä

Heissan! Tänään on ollut kotona aika mukava päivä ja vauvakin ollut tosi hyvän tuulinen! :) Itse nukuin pitkään, tai no kävin nukkumaan sen jälkeen kun Juuso oli tullut kotiin lääkäristä, ja saikku napsahti :/ Juuso on siis pienessä kuumeessa ja flunssassa, niin töihin ei voi mennä. ( Ja kuka nyt nuhasta, köhivää niiskuttelijaa haluais leipomoon töihin? :D ) Jotenka kun itse pääsin nukkumaan, Juuso pesi pyykkiä ja piti hetken seuraa vauvalle ennen ku laittoi nukkumaan pihalle vaunuihin. Meillä nukutaan siis hyvin 3-4h päikkärit pihalla!

you wanna fight ... ?

Kun itse heräsin, aloin järjestämään/ suunnittelemaan ristiäisiä. Ja tietty ensimmäisenä soitin papille ja saatiinkin jo sovittua pienelle juhlapäivä! Ja saatiin siis myös se pappi kuka haluttiinkin! Jeij :)) Ristiäiset tulee olemaan siis 10.2., yritin vähän aikasemmaks mut silloin ei käyny ja sit muuten olis menny taas turhan aikasemmaks, eli ei olis järjestelyihin paljonkaa jäänyt aikaa. Mut nyt on aikaa ja hyvä niin! Huomenna lähdetäänkin ostelemaan askarteluvälineitä, jos vaikka saisin jotkut ihanat kutsut väsättyä. Pientä ideaa jo on, mut saa nähä mitä niiden suhtee keksin. Itse ne kuitenkin haluan tehdä. :)

Tänään tehtii myös pitkästä aikaa kunnon ruokaa ja ai että ku oli hyvää :D Kylvyssä käytiin myös, eli kiva päivä ollut kaikilla!


Hienosti osataan jo pitää päätä! :)

8 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten suloinen hän onkaan.. :) ja kovasti sinua muistuttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkunen kiittää! :)

      Monet sanonut, että muistuttaa kovasti Juusoa, mutta kyllä minunkin näköä löytyy. Ja riippuu niin paljon ilmeistäki että kummalta näyttää!

      Poista
  2. Mulla on sulle haaste mun blogissa!

    http://heidinhetkia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Menenpäs katsomaan ja vastaan haasteeseen. :)

      Poista
  3. Miulla ois siulle postaustoive: Voisit tehä jonkuulaisen vaunupostauksen :)¨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei :) Täytyypä alkaa pohtimaan minkälaisen postauksen saisin tuosta aiheesta aikaiseksi!

      Poista
  4. http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/01/haaste.html
    Haastoin sut. :=

    VastaaPoista