perjantai 4. tammikuuta 2013

Kipeänä

Jep.. Otsikko kertookin jo kaiken. Meillä ollaan siis kaikki kipeänä. Juuso sairastui jo Tapaninpäivänä ja on edelleen kipeänä. Eilen illalla vauveli oli tukkoinen ja yöllä olikin jo niin tukossa ettei nukkumisesta sängyssä vaakatasossa tullut mitään. Kuumetta ei onneksi pienellä ole. Heti kun laittoi sänkyyn alkoi röhkimään ja huutamaan. Voi pientä :( Siinä menikin meillä yö vuorotellen valvoessa kun pieni nukkui sylissä vähän pystymmässä. Mulla meni loppujen lopuks osittain hermot ku olin jo niin väsynyt niin päätin laittaa pienen nukkumaan sitteriin missä pystyi olemaan vähän pystymmässä kuin sängyssä. Siinä onneks sai unta ja nukkui aamuun. Itellä tuli kurkku myös yöllä kipeäksi ja nyt tänään päätä on särkenyt kurkku kivun lisäksi.
Aamulla Juuso kävi apteekista hakemassa nenäfriidan ja suolatippoja vauvalle. Ne onkin ollut tänään helpotus, ja auttanut huomattavasti kun saanut imettyä räät pois. :) Imeminen on vaan Todella inhottavaa, mut onneks se on nopeaa niin ei tarvitse kauaa pienen raivota ja olokin helpottuu nopeasti!

Kuva lainattu googlesta
Olin kuullut monesta suunnasta, että se nenäniistäjä on surkea siispä jätin sen silloin raskausaikana ostamatta. Nyt kun tämä ostettiin niin voin sanoa jo tämän yhden käyttöpäivän jälkeen, että suosittelen! Onko kellään muulla tästä kokemusta ?

5 kommenttia:

  1. Se niistäjä on ihan hanurista, mut toi frida on hyvä! Meillä oli se niistäjä (ostin jo raskausaikana), mutta ensimmäisen lunssan tultua huomasin ettei siitä oo mihinkää, joten kävelin apteekkiin ja ostin ton mikä tossa kuvassakin on! Ah, meidän pelastus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se niistäjä kuulemma työntää pienillä vaan sitä räkää syvemmälle, vaikka olis kuinka suolatippoi laittanu. Mut hyvä et on teiänki mielestä ollu Nikolla hyvä! :)
      Juuso sanoki jo, että sit ku vauva paranee ni aikoo ehkä imasta iteltääki nenän tyhjäks ku tuntuu tyhjenevän niin helposti ja sit keittää sen jälkee valmiiks jos joskus taas tarvii joku sitä.. :D

      Poista
    2. Niistäjä ottaa kyllä tosta nenän "alusta" hyvin sen rään, jos sattuu satunnaisesti olemaan. Mut toi on ehottomasti parempi flunssan tullen. :) En ookkaa kokeillu itteeni, oon tyytyny noihin nenäsumutteisiin... :DD

      Poista
  2. Kantsii nostaa sängyn päätyä kirjojen avulla ylöspäin niin, jos sitten nukuttais paremmin. :)

    VastaaPoista