keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013

Heippa! 
Ja ihan nyt alkuun ennen kuin unohdan, (tosin en nin höperö vielä ole, että unohtaisin.. :D) 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 ! <3



Meillä on ollut nyt kaikki aika mitä on vauvan kotiin pääsyn jälkeen ollut, niin tosi kortilla. Noin viikko kotiinpääsystä, niin olikin jo Joulu ja sitten sen viettämiseen menikin monta päivää. Ensin 22. päivä Juuson äidin luona, sitten aattona mun iskän luona, joulupäivänä Juuson iskän luona ja vielä Tapaninpäivänä meiän äitin luona, Huh! Siinä oliki sit pieni tauko ja taas kyläilemään, nimittäin päätettiin sitten pitkän pähkäilyn jälkeen viettää uusi vuosi Juuson äidin luona, ja oli kyllä niin kivaa, että jäätiin vielä toiseksi yöksi vaikka tarkotus oli aluksi olla vain yksi yö. :)

Uusi vuosi oli erikoinen. Sen takia tietty et taas vuosi vaihtuu ja joutuu opettelemaan et kirjottaa päivämäärät oikein, MUTTA myös sen takia, että mun pitkän pitkä tipaton loppui.... Päätin siis olla niinkin rohkea, että join lasillisen shampanjaa ja vielä peräti eilen illallakin lasillisen valkoviiniä! Ja tuo mun pitkä tipaton ei ollut sitä 10kk, mikä on nyt plussasta kulunut aika, vaan peräti 14kk ! Hui! Mut pakko sanoo et en kyl mitää menettäny vaikka olinkin juomatta. :)

Uuden vuoden lupausta en varsinaisesti tehnyt, mutta ajattelin että voisin silti luvata nyt skarpata tän blogin kanssa ja alkaa kirjoittelemaan OIKEASTI useammin ja vaikka vuosi vaihtukin, niin haluan silti tehdä jonkinlaisen joulupostauksen! Jos ei muuta, niin edes lahjapostauksen. Haluan nimittäin esitellä kuinka ihania lahjoja ollaan vauvan syntymän jälkeen ja jouluna saatu! Ja niistä vielä SUURET KIITOKSET! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti