maanantai 28. tammikuuta 2013

Kiireellinen(kö)?

Olen joka ikinen päivä tullut tänne bloggeriin, lukenut kaikki uusimmat blogit, ja joihinkin jopa kommentoinut. Olen myös joka ikinen päivä lukenut aina saman tekstin hallintapaneelin yläreunasta: "70 viestiä, julkaistu viimeksi 15.1.2013" Hirvittävää. Se, että on mennyt melkein 2 VIIKKOA kun olen viimeksi kirjoittanut postauksen. On myös säälittävän vähän tuo viestien/postauksien yhteismäärä. ja sehän johtuu avain siitä etten ole kirjoittanut. :D Huuups. Ja ainoana syynä on ollut oma laiskuus, aikaansaamattomuus, ja kaikki muu mikä viittaa mun valintoihin vapaa-ajan suhteen. :D Mulla ei siis ole ollut kiire tai edes "kiire", en vaan kertakaikkisesti ole saanut aikaseksi kirjottaa mitään. Koska joka päivä täällä olen kuitenkin käynyt, niin joka päivä on myös käynyt mielessä et " no nyt voisin alkaa kirjottaa" ja mikä on lopputulos ? EN OO SAANU SANAN SANAA KIRJOTETTUA. Ongelmana ei myöskään ole se, etten tietäisi mistä kirjottaisin. Mulla on nimittäin suunnitteilla joitain ja luonnoksia monestakin postauksesta, joista 2 on toivepostauksia:

  • Toivepostaus: Millaiset vaunut meillä on?
  • Toivepostaus: Raskausdiabeteksen ruokavalio

  Joten pyydänpä nyt heti alkuun anteeksi siitä, että en ole saanut aikaiseks tehdä edes toivepostauksia valmiiksi! :( Jotain hyvää voin kuitenkin sanoa, en ole niitä unohtanut ja olen edelleen sitä mieltä, että ne aion tehdä! :) Kiitän myös teitä jotka nuo aiheet antoivat, sillä ovat tosi kiinnostavia, ja toinen jopa vastaa terveydellistä elämäntapaa. :)
Okei osittain on saattanut olla syynä sekin, että meillä on vauva, joka tietenki vie paljon aikaa, mutta eihän hänkään aina valvo. :) Nyt kuitenkin yritän panostaa ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Petyn myös välillä kun tulen bloggeriin, että mulle ei ole tullut yhtään kommenttia. NO eihän niitä tietenkään tule jos ei uusia postauksiakaan tule, tyhmä minä! :D

Mitäs sitte muuta.. Meillä on tietenki tapahtunu vaikka ja mitä.
Ensinnäkin meidän oma pikku vauvamme täytti eilen jo 2kk !! :))) <3 Iso-pienimies <3 Ollaan opittu tähän mennessä jo tosi paljon.

  • Kannatellaan päätä 
  • Pidetään yllä täydellistä unirytmiä 
  • Ollaan kääntyilty mahalta selälleen 
  • Nauretaan ja hymyillään minkä keretään
  • Ollaan löydetty kieli, ja leikitään sillä päivittäin
  • Osaa myös näyttää kieltä takaisin jos sitä näyttää hänelle.
  • Ollaan tajuttu et nakupellenä on kivempaa..
  • Syödään noin 160ml-200ml kerralla ja noin 1000ml päivässä.

Pään kannattelu ei ole tietenkää vielä yhtä hyvää kuin vaikka vuoden ikäisellä, mut ei se noilla lihaksilla enään "putoilekkaan". :)
Täydellinen unirytmi on ihana, me käydään noin 21-23 välillä yöunille, ja nukutaan 06.00-06.30 asti, kunnes herätään syömään ja jatketaan unia 09.00 asti. Sitte noustaan ylös, tehdään aamutoimet, syödään, seurustellaan, saatetaan ottaa 10-15min pikku unet ja sitten taas syödään ja mennään 12.00 aikaan päikkäreille pihalle ja nukutaankin siellä 17.30-18.30 asti! Sit taas seurustellaan, syödään, saatetaan torkkua, ja 21 aikaan alotetaan iltatoimet. :) We like! <3
Kieli on tosiaan hauska ja jännä asia. Kun pikkuselle näyttelee kieltä, niin ensin nauraa höhöttää sille ja sitten alkaakin matkimaan! :)
Välillä jos kiukuttaa tai muuten kitistään, esim nälän yllättäessä, niin kun mennään vaippaa vaihtamaan, olo on samantien vallan mainio ja nälkä unohtuu kun vaipat ja vaatteet saa pois. :D

Oon myös nyt innostunut pakkasesta. Olen alkanut käyttämään sitä hyödyksi, ja siksi meillä onkin päivittäin pakasterasioissa ja maitotölkeissä vettä jäätymässä. Teen siis jäälyhtyjä, eli kasailen niistä muurarin tavoin kivoja ja näyttäviä jäälyhtyjä, joihin voikin sitte laittaa kynttilän tai ulkoroihun :) Oon tehny myös kaks jäälyhtyä ämpärillä. :)) Mutta nyt lähen valmistautumaan salkkareihin ja sen jälkeen kenties jatkan bloggausta. ;) 

4 kommenttia:

  1. Meilläkin touhuillaan jäälyhtyjen parissa ja jäädetellään välillä tulppaaneita lyhtyihin.
    Kurkkaas huomenna blogiini, siellä on sulle tunnustus ja arvontakin on käynnissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypäs käydä katsomassa se tunnustus sitten huomenna! :) Ja itseassa tänään luinkin jo sen arvonnan sisältävän postauksen, en vaan vielä kerennyt osallistua kun pikkunen kaipasi huomiota. :)

      Poista
  2. Hienosti teillä menee! :) Tosi kiva, että yöt menee noin hyvin. Nauti siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nautitaan molemmat kovasti! Tottakai poikkeus vahvistaa säännön, niin välillä saattaa vähän heitellä, tai saatetaan heräillä aikasemmin syömään, mut sellasta se on. :)

      Poista