torstai 1. marraskuuta 2012

Gymboree -tilaus

Tein tuossa pari viikkoa sitten ihanan löydön; Gymboreen. Aivan mahtava paikka omasta mielestäni. Ja teinkin sitte pienen tilauksen.... Okei ei ollu pieni :D Mut pieni homma oli puhua mun fiksumpi puolisko ympäri; ei tarvinu ku näyttää noita vaatteita niin suostui! :)) Ja siis se oli ihme! :o

Ja mikä parasta, olin varautunu siihen, että tilauksen toimituksessa menee kauan, tulee kuitenkin Amerikasta asti, MUTTA tulikin jo eilen, toisin sanoen, vaikka otettiin se hitaampi ja halvempi toimitus, niin tulikin jo alle parissa viikossa!! :)) Sit olin tietty myös varautunu siihen, että joudutaan maksamaan tullimaksut + verot, kun paketti oli iso, tai siis arvo oli yli sen 45 euroa, (mikä taitaa olla tullaamisessa se joku raja ?!) MUTTA paketti tuli postilaatikkoon pienenä saapumis-ilmoitus -lappuna "Teille on saapunut suurikokoinen kirje." Olin eilen niiin innoissani paketista kun tuli aivan yllätyksenä!! Ja voin sanoa takuuvarmana, että vaikka oli eka tilaus Euroopan ulkopuolelta ja tuolta kyseisestä paikasta, niin ei todellakaan viimeinen!! :) <3

Apina-yökkäri 3-6kk, apina-pöksyt + ruskeat pöksyt 3-6kk, hihaton apina-body 3-6kk, hihallinen auto-body 3-6kk, apina- ja raitapipo 0-3kk, 2 pakettia sukkia: lentokone 0-3kk ja paloauto 3-6kk.

Pesukarhu-huppari 3-6kk, Rapu-huppari 3-6kk.

Pesukarhu-body 3-6kk, "vankila-asu" (jalkaosaton potkari) 0-3kk.
Sitten vielä laatu. Elikkä aluks tietenki epäilin et minkälaista materiaalia, minkä kuntoista, kuinka kestävää, ym.. kangasta näissä käytetään, mutta päätin kuitenkin uskaltaa lähettää tilauksen ja ONNEKSI SEN TEIN! Laatu on siis tosi hyvää, vaikka hinta siis on alennuksien aikana ku kirpparilla (esim. body 4$ = n. 3,5€) niin laatu on kuitenki samanlaista kun esimerkiksi Lindex, KappAhl, H&M, Name It, ym.. ja siis uutena tietenki, ei kirpparilta. :D

Ja siis olin positiivisesti yllättynyt siitä, että siellä oli paljon nimenomaan myös pojille, tytöille silti enemmän, ja aivan ihania molempien!! <33 Sanoinki eilen Juusolle et kannattaa olla iloin siitä et saadaan poika, sillä jos olis tyttö tulossa, niin oisin varmaan ostanu koko kaupan tyttö-puolen! :D Ja plussaahan on myös se ettei jokaisella vastaan tulevalla ole samanlaisia. ;) Suosittelen!

4 kommenttia:

  1. Ihania!! Täytyyköhän sitä itekin kokeilla tuolta tilaamista :) Briteistä mä tilaan melko useinkin, mutta en oo tuohon merkkiin törmännyt aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kovasti! Ja odotankin varmaan kun joulun jälkeen alkaa ihanat alennus myynnit niin lähtee seuraava SUUUURI tilaus, jos edes maltan sinne asti odottaa! :)

      Poista
  2. Voi ei... Ei ois pitäny lukea tätä postausta. Osaat varmaan kuvitella miten käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih ;)) Onhan se postimaksu paljon (16€), mutta kun tekee isomman tilauksen niin ei ainakaan minua haittaa taikka estä tilaamasta! :))

      Poista