torstai 15. marraskuuta 2012

rv 38+6 Huono päivä. Piste.

Tänään on ollu ihan ihmeellinen päivä.

Eilen tuli valvottua tosi myöhään, sillä uni ei vaan tullut, ja paikat oli tosi kipeät.. Heräsin yöllä muutaman kerran ja edelleen sattu omituisesti joka paikkaa. :o Aamul pyörinki monta tuntia sängyssä kunnes sit meni hermot ja nousin ylös. En kerta kaikkisesti saanut minkäänlaista asentoa et olisin voinu ees hetkeks nukahtaa! :@ Sen takii oonki sit ollu tän päivän ihan väsyny ja turhautunu.. Kelloaki on tullu katottuu monee kertaa, ja taas huomasin ja totesin et hmpppph se tulee vast 18.00 ...
Lisäks maha pitäny ihan ihme äänii koko päivän ja ollu sekasin. Ilman syytä. (Syihin ajattelin siis jos olisin syöny jotain mikä pistää mahan sekasin, mut ku en ees oo .. :o ) Mahaa on myös jomottanu koko päivän sillee inhottavasti, ihan ku olis menkat alkamassa. Myös vauva tuntuu olevan hirveen yliaktiivinen.

Voisko nää olla jotain ihme merkkei et synnytys on oikeesti kohta käynnistymässä ? En tiiä.. Onneks tiistaina saa taas selvyyttä ja toivon et olis tapahtunu viime kertaa nähden jonkilaista edistystä.

No jotain positiivista:
Huomenna alkaa viimeinen viikko ja sit onki se suuri päivä. Laskettuaika! <3

4 kommenttia:

  1. Kyl tuo vähän kuullostas ennnakoivilta merkeiltä synnytystä aatellen ( mitä internettiin on uskominen ) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Mut ei mun tuurilla kuitenkaan.. :D Monella alkanut synnytys kuulemma just silloin ku vähiten sitä odottaa/ajattelee. Vähä vaikee vaan olla ajattelematta kun odottaa pikkuista jo niin paljon! :))

      Poista
  2. Monilla menee maha sekasin ennen synnytystä :) Luin joskus, et suoli tyhjenee et vauva mahtuu paremmin syntymään. Ja mulla menkkamaiset jomotukset (sellasta aaltomaista kipua) oli merkki synnytyksestä (seuraavana aamuna aikaisin tyttö syntyi). Tsemppiä loppuun, lähellä ollaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, kaipa ne sitten jotain merkkejä ovat. Toisaalta hyvä et tulee näitä merkkejä, ollaahan tässä jo niin lopulla! :)

      Poista