maanantai 19. marraskuuta 2012

Toivepostaus: Kotimme

Elikkä tässä vihdoin ja viimein se lupaamani postaus uudesta kodista, muuton ja järjestelyiden jälkeen. Olen tehnyt tämän muutamissa osissa, sillä aina ku on yhden huoneen saanut ns. valmiiksi, olen ottanut jo kuvat ja lisännyt tänne, ei tarvi kaikkea kerralla tehdä! :) Mutta nyt asiaan:

Makuuhuone:
Meidän sänky, ja PALJON ihania tyynyjä :))))) + mun lelut, Burberry-nalle ja sit plösö-lammas.

Vauvelin sänky, tuolla hyllyllä on nykyään myös 3kpl semmosia kiekura bambuja :)

Mobile

Keittiö:
Astianpesukone on menossa vaihtoon, vaikka toimiikin vielä.. Tuosta pikku neliö-ikkunasta on suora näkymä
ulko-ovelle, tosin eihän tämmöset tapit siitä mitään hyödy. :D Okei, voin tuulettaa siitä!

Kaikki tossa vasemmalla seinällä olevat roikkuvat esineet ja naulakot on vaan laitettu väliaikasesti siihen roikkumaa ku ollu niitä hyviä nauloja valmiiksi seinässä.. Ja siihen ne on sitte jääny! :D

Ostin nämä viime reissulla Ikeasta, koska oli kivat, ja onhan ne edellee tos pussissa ihan kivat,
vaikka odottaakin omaa paikkaa.. :D Sydän-naulakot oli tarkoitettu makkariin pinnasängyn viereen, mut ku tuli poikalupaus, niin päätin pitää nuo toistaiseksi tossa. :)

Hedelmä-himo iskee usein, ja pitkäst aikaa tuossa on ihan tavallisia hedelmiä: omenoita, päärynöitä ja appelsiineja. Yleensä oon tykänny enemmän erikoisista hedelmistä, mut eipä niitä Suomesta oikein tähän aikaan saa!
Lisäks kuvassa on mun ihanat makaroni-keräilyt, ihanat AmandaB:n lasipurkit ja pinkki Sodastream. <3
pienin niistä onkin vielä tyhjänä..

Keittiön pöytä joka harvoin on täysin tyhjä! 

Keittiötä olohuoneen suunnasta. :) Lempipaikkani keittiönpöydän ääressä on tuo, joka on lähinpänä jääkaappia ;) Ruokaa saa nopeesti kääntymällä, ja telkkarinki näkee jos sen vaan jaksaa kääntää. :))

Sit taitaa muuttuu olohuoneeks. Meillä on siis olohuone ja keittiö ns. samassa, joka saa mun mielestä ainaki tilan tuntumaa isommalta ja avarammalta! :) Verhot puuttuu viel joka huoneesta, koska ennen keittiö ja olohuone olivat erikseen niin nyt on ollu pienimuotoin ongelma et mitkä verhot haluan.. :D Lisäks edellises asunnossa oli ns. kesäverhot olkkarissa, ja ne olis tänneki kivat mut nyt taitaa olla tulos talvi ni pitää laittaa jotkuu muut! :D Kuvat ei oo maailman parasta laatua... Ja taas muistin et kuinka haluankaan sen fisheye-objektiivin... !!

Olohuone:
Uudet vaunut. <3 Ja takapihan ovi..


Uusi astianpesukone "lojuu" toistaiseksi vielä
olohuoneessa odottamassa asentajaa.
Kissojen valtakunta kulmassa, missä 2/3 possua
makoileekin. :) 
Vasen tauluista on vinossa, tiedän! :D Mut se ei
vaan pysy suorassa, täytyis laittaa joku naula
alakulmaan, mut ei koskaan muista/jaksa. 


Keittiön suunnasta kuvattuna.

Rakastan orkideoja :)) <3 (tuossa 3kpl + keittiön pöydällä 1kpl)

Eteinen:
"Käytävä", eteisestä olohuoneeseen, vasemman puoleinen ovi wc ja oikean puoleinen makuuhuone. Lisäksi  wc:n vasemmalla puolella väliovi pikku-eteiseen ja ulko-ovelle ja sitte taas makuuhuoneen oven oikealla puolella ulko-ovea vastapäätä vaatehuoneen ovi. :) Eteinen aukee siis joka suuntaan!

Eteinen, vessan ovelta otettu kuva. Vaatehuoneen oven saranat näkyy myöskin! :D
Ihana ovi stoppari,
joka ei ikävä kyllä pidättele edes kissoja.....
Vaatehuoneen ovi,
jota tosin yks Juuson kaveri luuli vessaksi. :D
(ja se ihmetteliki et miks meil vessan ovessa
lukisi "private" :DDD )

























Vessa on vielä omasta mielestäni täysin keskeneräinen sisustuksen kannalta, mut osittain jääny sen takia kun eipä siellä tule oleskeltua.. Ehkä sen joskus jaksaa sisustaa! Mut kaikki oleellinen onneks löytyy! Pönttö, lavuaari, suihku, sauna, kissan vessa x2,  pyykinpesukone ja MULLE kylpypyyhkeen naulakko. + nykyään myös kissanruuat :)

Suihkuverhona ihana pinkki ja röyhelöinen
suihkuverho  :))

Tosiaan, naulakot ovat katkeilleet hyvää tahtia, itse katkasin myös toisen niistä kahdesta mitä oli enää jäljellä kun muutimme.. Onneks tuo yks on säilynyt ehjänä, minua varten ;) Wc-paperi teline on myös hienosti tuossa seinällä, välillä noin päin, välillä pystysuorassa.. Miten tykkää ja ylettää! (pönttö siis tuossa vihreän pyyhkeen alapuolella)
Myöskin pihalta tuli pelastettua tuo roikkuva pelargonia talven ajaksi sisälle, ja löysi sit paikan tosta, (siinä nyt sattu sopivasti olemaan taas valmiiksi koukku katossa :D )

Nam nam, mansikka saippuaa, ja sekin Pinkkiä! :))
 Niin ku varmaan huomaa, vessan värimaailma on aikalailla pinkki, ja sitä olis tarkotus tulla lisää kunhan kerkeää. :)) Mm. pinkit verhot tuohon ikkunaan ja pinkki matto, nyt ainakin! Saa nähä mitä muuta keksin sen suhteen, kun on kuitenki vielä ns. original -kunnossa, eli remonttia ei ole tehty............ Vähän tuli jo inspiraatioita, et esimerkiks katon maalais valkoseks, kenties maitomaalilla ja ehkä ikkunan karmit myös.. tai sit lakalla joka vaalentais.. EN OSAA NYT SANOO... :DD


Täs tää taitais olla. Ite oisin tietty toivonu et kuvat sais luonnon valossa otettua, ainoastaan makuuhuone onnistui siinä.. Ja et olis ollu se fisheye-objektiivi. Ehkä joskus sitte. :) Nyt alanki pohtimaan et miten saisin sisustettua tämän ihanan jouluiseksi, ja ideoita saa sadella! :))
Joulukuusen paikka ollaan jo päätetty, terassille takapihalle, ei tuu neulasia sisälle, ei riskiä et kisut kaatais sen ja näkyy silti ikkunasta sisälle, ja nii valot saa myös ulos! :D Ehkä johonki maljakkoo voisin silti muutaman havunoksan ottaa, jotta saan sitä ihanaa tuoksua tuotua myös sisälle. <3

Mut nyt jouluisia ideoita! :)) Ja kommenttia/mielipidettä kodistamme. :)

7 kommenttia:

  1. Mä olen yrittäny monta kertaa miettiä miltä teidän koti näyttäis, mutta en mä oo osannu kuvitella mitään ! :D
    Aivan ihanalta näyttää ! <3

    Mistä on tuo olkkarin lipasto ? Niiiiin kaunis <3

    Onko tää vuokra-asunto vai oma ? Millon ootte muuttanu ? Multa on menny ihan ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :)) <3
      Olkkarin lipasto on ikeasta, Hemnes-lipasto, vai onko kenties oikealta nimeltä sivupöytä ?! Kuitenkin. :)
      Tää asunto on periaatteessa oma, että vuokra-asunto.. Virallisesti siis ollaan tässä vuokralla, mutta äitini tämän omistaa. Ja olen itseasiassa asunut tässä asunnossa syntymästäni ja siihen asti kun muutettiin ulkomaille. Mut muutettii tähän Juuson kanssa viime elokuussa, kun sattumalta vapautui edellisessä kuussa. :))

      Ja vaikka onkin remontoimatta, ainaki viel toistaseks, niin kyl tää ehdottomasti kerrostalo-asunnot mun mielestä voittaa, varsinki ne missä ei sitä hissiä ole! :)

      Poista
    2. Vähänkö kiva tollanen järjestely :) Saa remontoidakin niinko haluaa ! Harvoin nimittäin vuokra-asuntoa saa remontoida muutakun seinät.

      Varmasti voittaa. Mä oon ainaki niin tympääntyny tähän kerrostaloelämään että voisin muuttaa vaikka heti :D

      Poista
  2. Ihana koti teillä! <3 tuli mieleen nuista sun ikean ostoksista (siis ne pallot siinä pussissa) että ostin itekkin niitä ja ne on edelleen siinä pussissa, mulla ei ollutkaan niin isoa maljakkoo mihin ne olis mahtunu ku ne oli sitteki liian isoja, enkä oo vieläkään saanu aikaseksi ostettua isompaa maljakkoa niille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ne pallot on kyl jännät ku jää sit kaikil siijen pussii. :D Jos ne onkii tarkotettu käytettäväks sillee?! ;D

      Poista