lauantai 21. syyskuuta 2013

Kirppistelyä

Olen pyörinyt jo jonkin aikaa kaikenlaisilla eri kirppiksillä, netissä. Olen myös käynyt tavallisilla kirppiksillä ja tehnyt omasta mielestäni yllättävän kivojakin löytöjä! :) Päätin sitten kuvata muutaman mitä olen tällä viikolla kirrpiksiltä bongannut ja laittaa ne tänne. Siitä sain myös ideaksi, että voisin tehdä joku kerta Lukan vaatteista jonkin sortin esittelyn.. Miltä kuulostaisi? :)
Mietin, että se voisi joko tulla postaus tyylillä tai sitten blogin ylälaitaan erillisenä sivuna? Kumpi olisi teidän mielestä parempi? :) Jään kuitenkin tätä suunnittelemaan ja pikku hiljaa toteuttamaan, sillä noiden vaatteiden kuvaamisessa menee jonkin aikaa! :D

Nyt kuitenkin ne uusimmat löydöt kirppiksiltä! :)

Lindexin ihana panda-jumpsuit 80cm

Polarn O Pyretin ja Me&I:n bodyt, koko molemmissa 86/92cm

Risto Matti Ratian bodyt, koko 80cm

Me&I:n siili-jumpsuit, koko 74/80

KappAhl jumpsuit, koko 80cm

Seppälän raitapaita, koko 86cm.

7 kommenttia:

  1. Toi punanen popin lappi body <3 oon ettiny joka paikasta tota settiä, jun haluisin Niilolle ehkä jouluksi sen :) Meiltä löytyy tosin sinisenä se jo :P Huippulöytöjä muutkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl ihana, enkä edes tiennyt et tommostakin kuosia on ennen kun näin tuon! Ensin mietin hetken aikaa et ottaisko sitä vai ei, mut sit päätin kuitenki ottaa kun oli niin halpa, oisko ollu 5 vai 6 euroa! :)) Ja just sopivan kokoin meille jouluks! :) Meillä on myös Me&I:n se jouluaiheinen sininen body ja se on kans jouluu ajatellen hommattu.

      Poista
  2. Missäpäin käyt kirppareilla? Itse tykkään kuperkeikasta, se lastenkirppis kotkassa :) sieltä löytää usein kaikkea kivaa ja tarpeellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän mennessä olen oikeastaan käynyt vain Kouvolan alueella sijaistevilla kirppareilla, mut tarkoitus olis joku kerta käydä Kotkassakin juuri kirppareiden takia. :)

      Poista
  3. Onpa ihania vaatteita! Vaatepostaukset kiinnostaa ehdottomasti ja varsinkin kirppislöydöt, itsekin olen kova kirppishamsteri. Kiva blogi, jäin lukijaksi.
    Terkkuja kotiäitikoulusta!
    http://kotiaitikoulu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei, kiva tietää että ovat kiinnostavia, niin on sitten mullakin enemmän innostusta kuvailla uusia vaatteita! :D Kirppikset on kyl niin ehdottomia! :)
      Tervetuloa lukijaksi ja käynpäs itsekkin tutkimassa sinun blogia! :)))

      Poista