torstai 23. toukokuuta 2013

Sadepäivien iloja

Täällä on satanut jo parina päivänä, mut ihme ja kumma, molempina ollaan keksitty jonkinlaista tekemistä. Tiistaita menin Lukan kanssa äidilleni yöks ja lupasin siinä pikkusiskolleni sit et keskiviikkona kasaan trampoliinin. Eilen sit tietysti satoi melkeinpä koko päivän, onneks suurimmaks osaks vaan tihkusadetta niin pysty pihalla olemaan. Hommakaan ei ollu paha, sillä runko oli jo valmiina. Tosin oishan se homma ollu paljo helpompaa jos olis ollu kuiva keli, niin ei olis jouset ollu niin liukkaita. :D Sain sen kuitenki kasattua, ja tänää huomasin et oon vissii aika hyvin sen kanssa tapellu ku käden lihakset kipeinä.. Hyvä vaan!

Siinä se on! ;) Ja jos joku ihmettelee miks siinä ei sitä sinistä/vihreää pehmustetta ole, niin siskoni osti tuon 5eurolla, joten ei paljoo alettu vaatimaa pehmusteita kun niitä saa uusina kaupoistaki! :)

Innostuin myös ottamaan paljo kuvia, mut mun tuurilla kamerasta loppu akku kesken kaiken, joten täyty sit tyytyä puhelimeen. Luka nukahti hyvin päikkäreille itsekseen, ei ilmeisesti herraa kiinnostanu kattoa mun ja trampoliinin välistä tappelua. Siinä sit olikin kunnolla aikaa antaa huomiota mun ihanalle hauvelille joka on muuttunu jo vähä papparaiseks. :o Mut sit ku ajattelee ni onhan herra jo (vasta) 7½ vuotias. Hirmu nopeest menee aika...

Yritti tarjota omaa pupua Lukalle, mut toinen huitelee omien lelujen perässä. :D
"-Söin tässä vaan vähä ruohoa"
Meillä vettä ei juoda, sillä leikitään!


Löysin tämän vuoden ensimmäisen neliapilan :)


Kyllä. Äiti on hirrrrveä viherpeukalo, niin ku minäkin :)







Tänää on sit sade edelleen vaan jatkunu jatkunu ja jatkunu.. Toisaalta ihan hyvä et tuo piha sit pakkautuu ja tasottuu. Nyt on siis nurmikko vedetty kokonaan pois ja seuraavaks pitäis levittää kalkki, laittaa multaa ja hiekkaa ja taas lisää kalkkii ja jossain vaiheessa myös ne nurmikon siemenet. Kyl siit viel hieno piha tulee!

Koska tänää ei päästy ollenkaa Lukan kanssa pihalle touhuilee niin virtaa on riittäny. Herra suostu nukkumaa yhet vajaan 2h päikkärit ja muuten onkii joko riehunu yksinään lattialla tai sitte ollaan yhdessä leikitty. Minust se on niin ihanaa ku toinen jaksaa ja haluaa touhuta jo itekseen niin paljo tossa lattialla. :) Välillä jos on joku tosi kiinnostava, kenties jopa toisen muun juttu, esim. mun puhelin lattialla ja kysyy et 'mikäs sul on?'/'mitäs sie oikee teet?' niin jalat alkaa potkii ihan onnessaa ja huomaa et tää "salainen" juttu pitää äkkiä tutkia loppuu ennen ku otan tavaran pois. :D Hassu.<3

Sillä välin kun Luka oli leikkimässä niin itse selailin netistä Lukalle kesävaatteita ja pari tilausta teinki. Ja nyt en tietenkää malta odottaa että ne tulis. :) Mulle nää sadepäivät on ihan kamalia, sillä silloin tulee aina mentyä nettikauppojen sivuille ja selailtua ja kenties myös tilailtua kaikkea piristävää. :D Onneks tätä "pahaa vikaa" sentää jonkin verran rajottaa nuo pakolliset kotityöt. ;)

Tämän päiväin tilanne meiän takapihalta... Onneks sentää tulppaanit ja kirsikkapuu kukkii! :))

2 kommenttia:

  1. Vitsi sun äidillä on kiva piha! Varmasti on nätti koti muutenkin. :)

    Meilläkin neiti tekee tuota samaa, että kun innostuu ja johki pitäisi päästä niin se mahansa varassa heiluttaa käsiä ja jalkoja vimmatusti ja on ns. lentokone-asennossa. Hassunnäköstä. :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se piha on kyl aivan ihana! Ainoa miinuspuoli on se ettei pihaa oo kokonaan aidattu, niin ei voi tuota koirulii pitää vapaana. Toisaalta, äiti muutti siihen vasta samoihin aikoihin kun me tänne omaan, eli vajaa vuosi sitten, niin ehkä siihen jossain vaiheessa tulee aitakin! :)
      Toi talo on kyl semmoin et haluaisin ite muuttaa ihan samanlaiseen! :D Tilaa on, ja ihanan iso piha! :)

      Se on kyl huvittavaa katseltavaa kun pieni temuaa omiaan :D

      Poista