keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Luka 6kk ja kesäsuunnitelmia

Ajattelin käyttää hyödyks tätä ihanaa ilmaa ja tulla kirjoittamaan pihalle. Kyllä, ollaan Lukan kanssa takapihalla, makoilemassa ja nauttimassa lämmöstä! :)) Vielä ei oo nurmikkoa, mut mitäs se meitä haittaa, aurinko paistaa silti ja laatotuksella on varjoisaa ja sopiva paikka Lukalle. Itselleni tein tuohon hiekalle aurinkoon pyyhkeillä pehmeän makoilupaikan, jonka aion kohta valloittaa. Yritin kirjoittaa siinä aluksi, mut aurinko veti tän läppärin näytön niin pimeeks että en nähny mitään. :D

Luka täytti maanantaina 6kk ja pikkuhiljaa alkaa tajuamaan et aika vaan kuluu ihan tajuttoman nopeesti. Maanantaina tuntu myös siltä et kevät on ohi ja kesä on tullut, nimittäin siitä asti sää on ollu KOKO ajan täydellistä auringon paistetta ja lämpöä! 

Lukan 6kk päivää vietettiin ihanasti pihalla keinuen ja nurmikolla makoillen. Melkein vois sanoo et täydellistä! Täydellisen siitä päivästä olis tehny sen, että Juusoki olis ollu meiän kanssa viettämässä tätä päivää, mutta kun joutui olemaan töissä. Onneks perjantaina silläkin alkaa kesäloma niin päästään yhdessä nauttimaan auringosta! :) 









Kesäsuunnitelmia meillä jo on ja ootanki niitä jo innoissani. Ollaan päätetty et joku päivä lähdetään ajamaan kohti Naantalia ja siellä tietysti suunnataan, mihkäs muuallekkaan kun Muumimaailmaan. :) Luka rakastaa muumeja ja minä rakastan muumeja, niin en tiedä kummalle se on se must-juttu. Voisin ajatella et mulle, siitä kun on niin pitkä aika ku viimeksi siellä ollut ;) Lisäks olis tarkotus lähteä meiän mökille ja tavoitteena vois olla et me kaikki heitettäis talviturkki! Lukan kohdalla se saattaa tosin siirtyä ihan loppukesään et on varmasti vedet lämpöset. Sit tietysti yks ihan pakollinen paikka, mihin pitää päästä on tietysti mun ihana viime- ja toissakesän työpaikka, Tykkimäen Huvipuisto. :)) 
Lupasin viime kesänä et tuun sit tänä kesänä näyttämään tuota masu-asukkia. Ootanki jo innolla et pääsen moikkaamaan tuttuja! :) Mua harmittaa ihan hirveästi se et en päässy sinne enää töihin, kun on tuo Luka. Mut on tää kyl ihanaa pitkäst aikaa viettää koko kesä oikeesti lomaillen! <3 Saa nähä mitä ens kesänä teen... Ehkä oon siirtyny nyt "eläkkeelle" laitekuskin ja pelityöntekijöiden hommista ja jatkossa meen ainoastaan turistina paikalle. Mut sen voin sanoa, et jos joskus mietit et pitäiskö hakea huvipuistoon töihin niin HAE! Vaikka palkka ei ole mikään huimaava, niin ei se hommakaan ole raskasta, lisäks saa viettää päivät pihalla, saa ihania työkavereita ja paljon uusia tuttavuuksia ja saattaa nähdä jopa julkkiksia! ;) Lisäks plussaa on se että kun Tykkimäessa on se Huvilavetti, niin siellä esiintyi paljon huippubändejä ja hyvällä tuurilla saikin viettää osan työpäivästä kuunnellen hyvää live-musikkia. :) 

Mutta nyt jatkan auringon palvontaa! :)

2 kommenttia:

  1. Luka on niin sulonen <3

    Muumimaassa ois niin kiva käydä, oon ihan pikkusena käyny siellä ! Jos vaikka ens kesänä kävis kun neitiki jo enemmän tajuais jutun juonen ;)

    VastaaPoista