keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Mitä osataan?

Unohdin viime postauksessa kertoa sen tärkeimmän asian miksi ylipäätään aloin postausta väsäämään. Eli kun oltiin siellä neuvolassa, niin minuahan aluks ihmetytti ja jopa vähä ärsytti se et miks neuvolatäti sano et Luka muka kääntyy jo mahalta selälleen. Eihän se nimittäin käänny.. Ainoastaan siten kääntyy kun vähän auttaa. Noo se nyt kuitenki kirjattiin neuvolakorttiin ja annoin asian sit olla.

Torstaina sit kun oltiin siinä meiän kavereilla, niin Luka makoili olkkarin lattialla ja olin siinä sit just vaipan vaihtanu kun herra kääntyy mahalleen. Hetken katoin et mitä ihmettä se just teki, ja sit käänsin takasin selälleen ja ajattelin et vahingos käänty ku matto oli siin rutus.. No suoristin maton ja ei menny kauaa kun käänty uudestaa mahalleen ... ja uudestaan ... ja uudestaan ... ja sit ei enää muuta tehtykkään! Siinä sit tajusin et se tosiaan oppi kääntymään selältä mahalleen. :)) Ei siihen mennyt kun 5kk ja 12pvä :)) Oon niin ylpeä meiän Lukasta! <3

Nyt se on myös tuon torstain jälkeen oppinut kunnolla pyörimään napansa ympäri ja plussana tähän kaikkeen on se että tykkää ihan hirveesti touhuta yksinään lattialla kun on oppinut useamman asian kerralla. Luka myös peruuttaa vähäsen, mut ei vielä ihan kunnolla. Ja melkein voisin sanoa, että se osaa myös vähän ryömiä, sillä jos sen laittaa paikkaan x selälleen niin kääntyy samalla minuutilla mahalleen ja siitä sit hetken aikaa niin herra on jo paikassa y. Enemmän se kuitenkin on nyt pyörinyt ympäriinsä mahallaan ja tutkinut kaikkia lelujaan lattialla.

Vielä tiivistettynä se mitä Luka osaa jo tähän mennessä eli 5½kk ikäisenä:

  • Nukkuu yöunet n. 21.00-07.00
  • Syö aamupuuron, iltapuuron ja 1-2xsoseita päivässä ja tietty maitoa ennen nukkumista ja päikkäreitä.
  • Kääntyy selältä mahalleen
  • Nauraa ja kiljuu hirveesti ääneen
  • Höpöttää minkä kerkeää
  • Koko ajan pitää olla jotain käsissä, ja mainosten repiminen ja rapistelu on ihan huippujuttu, silmät ihan kiiluu kun saa paperin käteen.
  • Tykkää riehua oman peilikuvansa kanssa
  • Osaa jotenkuten juoda nokkamukista, tosin vesi syljetään aina ulos ja sit nauretaan kun valuu leukaa pitkin.
Muuta ei tällä hetkellä tule mieleen, mut ehkä jossain vaiheessa taas tulee mieleen. :)

2 kommenttia:

  1. Miksen oo aikasemmin tajunnu, että sullakin on blogi? Tai siis en muista vierailleeni täällä..

    Tutustumaan -->

    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, alotin tosiaan tän blogin kirjottamisen silloin kun plussan sain. :)

      Poista