tiistai 14. toukokuuta 2013

neuvolaa + kesäfiilistä

Vooi että! Pitkän aikaa etsin kameran piuhaa, että saisin kuvia siirrettyä koneelle, mutta kun olin joka paikan tutkinut niin luovutin. Sit päätin vielä katsoa yhdestä paikasta, ja BINGO piuha löytyi. En ymmärrä miks en ole väsänny tuohon piuhaan mitää pitempää juttua, sillä tuo on vain 10cm pitkä ja AINA kadoksissa... :D Ehkä täytyis nyt sit semmoin tehdä!


Jokatapauksessa, paljon on taas tapahtunut! Lukalla oli viime viikon keskiviikkona neuvola ja herra on kasvanut taas kovasti! :) Saatiin myös piikkirokotukset, ja nyt onkin seuraavat vasta 1v. iässä. Tällä kertaa Pistokset vähän nipisti, vähän tuli myös itkua, mut loppui samalla minuutilla kun siellä oli tosi kiinnostavan oloinen lehmä-lelu! Samat jälkioireet oli odotettavissa myös näistä, mutta mitään ei tullut. Tai no en tiedä onko tuo pieni röhinä-flunssa pahentunut rokotteiden takia, sillä oli jo melkein kokonaan hävinnyt, mut nyt on taas limaa joka paikassa ja pienellä vuotaa nenä samalla tavalla kun vähän isommilla lapsilla. :D No onhan se onneks hyvä että tulee ulos, ja loput lähtee friidalla lavuaariin. :) Saattaa myös olla, että siitepöly on tehnyt tehtävänsä ja pistänyt pienen nokan vuotamaan, kuka tietää mistä johtua... Kuumetta ei kuitenkaa oo.

Sitten mitat 5kk ja 11pvä:
Paino: 8260g / Pituus: 68 cm / Pipo: 44cm

Neuvola kortissa lukee seuraavasti:
"Luka on erittäin tyytyväinen ja ihana lapsi. Hän jokeltelee monimuotoisesti. Kääntyy vatsalleen. Kasvaa hyvin. Lihat, kalat ja kananmuna käyttöön."

Minusta on ihanaa kun meillä on melkeinpä täydellinen neuvolatäti. Niin mukava, positiivinen ja osaa hyvin ja monipuolisesti vastata kysymyksiin ja neuvoa tarvittaessa jopa yksityiskohtasesti, eli ei pelkillä lyhyillä sanoilla. 

Neuvolan jälkeen puuhasteltiin hetken aikaa kotona ja sitten iltapäivällä lähdettiinki kavereillemme grillaamaan, katsomaan Suomen peliä, jutustelemaan ja miehet myös saunoivat muutamien huurteisten kanssa. Ruokaa oli niin paljo et olis kyllä riittäny naapureilleki! :D Koska aika kului hirveän nopeasti, niin yhtäkkiä olikin jo lasten nukkumaanmeno aika ja päätettiinki sit jäädä yöks. Luka sai pedikseen kavereiden tytön matkasängyn ja se oliki eka yö matkasängyssä. Aluksi rapisteli pitkän aikaa sängyn reunoja, mut sitten tulikin ja nukuttiin tosi hyvin koko yö.

Tässä osa ruuasta ja voi että kun oli hyvää! Oli muunmuassa pihvii, makkaraa, nakkei, kanavartaita, herkkusieniä pekonin ja aurajuuston kanssa, uusia perunoita, salaattia, halloumi-juustoa... NAM! <3

Ollaan myös viihdytty nyt pihalla paljon ja siellä onkin suuri projekti, vanhan nurmikon ja pinnan repiminen auki ja uuden laitto tilalle. Siispä lähdetäänki nyt Lukan kanssa hommiin! :) 


Lähellä oleva veneranta.

Oltiin menossa keinumaan! :)



Mut nyt pihalle jos vaikka sais siellä pientä rusketustakin pintaan.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti