perjantai 15. maaliskuuta 2013

Nimetön

Aurinko paistaa taas, ja taisi mun eilisestä postauksesta ymmärtää ja ottaa opikseen, että haluan kevään pian tänne! :)
Eilen kun ajattelin tehdä niitä täytettyjä lettuja, niin eipä niitä tietenkää tullut tehtyä kun Luka heräsi samantien päikkäreiltä kun sain postauksen tehtyä. :D Jospa siis tänää niitä tekisin!

Yö meni taas tosi hyvin, siihen asti kunnes herättiin syömään. Kun kuulin Lukan heräävän, katsoin kelloa ja ihmettelin että nukkuipas pitkään! Kello oli nimittäin 6 aamulla. Syötiin siinä sitten normaalisti ja jatkettiin unia, tai nooh minä ja Juuso jatkettii unia, Luka oli päättänyt herätä jo tuohon aikaan ja jokelteli sitten sängyssä noin puoli tuntia kunnes meni hermot, kun ei seuraa ollut. Siispä piti nousta ja herätä. :D Kävi sit kuitenkin 8 aikaa tunniks nukkumaan ja itse sain nukuttua siinä samalla.

Tänään olisi tarkoitus lettujen lisäksi tehdä kunnon siivous, sillä huomenna on tulossa vieraita. :) Ja tietty ajattelin myös jotain leipoa mutten ole vielä päättänyt mitä leipoisin. Mokkapalat on mun bravuuri ja ne olis nopeita tehdä, mutta toisaalta olis taas kiva tehdä jonkinlainen suolanen piirakka. Hmm.. Täytyy siis pohtia nyt et mitä teen!

Mut nyt kahvin keittoon ja siivoilemaan! :)

4 kommenttia:

  1. Moi hei, mulla ei aiemmin ollut kommenttien tarkistus päällä, niin en oo ikinä huomannut sut tosi ihanaa kommenttia mun ihan ekaam postaukseen jossa kerrot sun siskosta yms :) kommentti oli tosi ihana vaikka siitä onkin aikaa kun oot sen kirjoittanut. Onneksi löysin sen edes nyt kun kävin tutkimassa omia vanhoja postauksiani. :) miten teillä menee muuten ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hei, joo ei se mitää, mut hyvä et nyt sit huomasit sen. :) Mulle oli itselle käyny osittain samalla tavalla, kun en ollut tutkinut että kuka minuu oikein seuraa. :D

      Meillä menee nyt jo ihan hyvin. Ollaan oltu kaikki inhottavassa flunssassa, mut kyl täs voiton puolella jo ollaan. Siks en oo nyt kirjotellukkaa mitään, koska aluks kaikki energia meni siihen kun hoiti tuota pikkuista, joka oli kipeänä. Ja sit ku Luka parani niin itse tulin kipeeks, ja puolikuntoseen piti sit hoitaa pikkusta. (onnes juusokin tuli sit kipeeks ni oltiin yhdessä kotona ja yhdistettii voimat. :) ) Mulle sanottii lääkärissäki et "äitit ei saa koskaa tulla kipeeks, muuten kellää ei kivaa" ja se on kyl totta. Välillä oli nimittäin aika kiukkuista porukkaa täällä... :D

      Poista
    2. No voin uskoo et on ollu kurjaa!!! Onneks ootte kaikki jo paranemaan päin <3

      Mä kauhulla odotan et millon tuun ekan kerran kipeeks iik :D pete oli mut muhun eikä ediin onneks tarttnut :) Ihme kyllä!

      Poista
    3. Mmm, teillä olis varmast viel rankempaa jos tulisit kipeeks, sillä petel ei taida syöttömahdollisuutta olla.. :D meillä kun herra syö pullosta niin helpottaa tämmösissäki tilanteissa. :)

      Poista