tiistai 4. syyskuuta 2012

Kela-asiaaa


Kela tiedottaa 3.9.2012 : 
Kela julkisti uuden äitiyspakkauksen elokuussa. Tämä on hidastanut hakemapusten saumista Kelaan, sillä osa perheistä odottaa pakkauksen vaihtumista. Hakemus on kuitenkin jätettävä viimeistään 2 kuukautta ennen laskettua aikaa. Jos äitiysavustusta ei hae määräajassa ilman pätevää syytä, Kela ei voi myöntää sitä. Kela muistuttaa myös, että sama pakkaus postitetaan uudelleen, jos pakkausta ei nouda ajallaan postista.Kela jakaa äitiyspakkaukset aina loppuun ennen kuin pakkaus vaihtuu. Kela tiedottaa vaihtumisesta verkkosivuillaan sekä lapsiperheitä neuvovan Kela-Kertun keskustelupalstassa ja Facebookissa.– Tarkkaa ajankohtaa ei voi ennustaa, sillä vaihtuminen riippuu hakemusten määrästä. Arvioitu vaihtumisaika on syys-lokakuun vaihde. Toivomme kuitenkin, että perheet jättävät hakemuksen hyvissä ajoin. Jos kaikki hakevat pakkauksen vasta viime hetkellä, se voi ruuhkauttaa Kelan käsittelyä ja pakkausten lähettämistä. Tarkoitus on, että perhe on saanut pakkauksen tai rahallisen äitiysavustuksen,ennen kuin lapsi syntyy, muistuttaa etuuspäällikkö Suvi Onninen Kelasta. "

Joten ounou! Tarkottaako tämä siis sitä, että todennäköisin pakkaus minkä tulen saamaan on tuo vuoden 2011 pakkaus ? Eiii, oon vartavasten odottanut ja pitkittänyt papereiden lähettämistä. :(

5 kommenttia:

  1. Mieki luin tuon ja tulit heti mieleen! sulla on niin tipalla tuo:/ Mutta onneksi siinäkin pakkauksessa on kivoja juttuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko tyytyy siihen mikä sieltä sit ikinä tuleekaa, mut suunnitelma pätee, eli lähetän paperit 2vko:n päästä! Jää vaan harmittaman ne lakanat.. ja makuupussi.. ja osittain myös vaatteet, koska oon saanu tuon 2011 pakkauksen vaatteita jo tutulta. :/ Shit happens! Ja täytyy olla kyl tyytyväinen siihen, että on suomalainen, muut eivät nimittäin tuommosta ihanaa pakkausta edes saa!!

      Poista
    2. niinpä! Pitää olla tyytyväinen, kun meille tälläinen mahdollisuus on:)

      Pidän silti peukkuja, että saisitkin tuon uuden! :)

      Minusta nuo sammakkolakanat on rumat:D Voin vaihtaa!:D

      Poista
    3. Hah, juu vaihdetaan vaan! ;D Ja pakko myöntää, että tuo 2012-pakkaus on aika paljon enemmän poikavaltasempi kun taas 2011 on suht neutraali. :) Ehkä osittain jopa siks haluun uudemman :D

      Poista
    4. Selvä juttu;D

      Minustaki oli aika poikamaisia värejä, mutta tytöllekki menee :)

      Poista